Yayın hayatına başladığı 2006 yılından bu yana kortların nabzını tutan Tenis Dünyası dergisinin son sayısı piyasaya çıktı. 2018 yılının ilk dergisinde her zaman olduğu gibi Türk ve dünya tenisinden önemli konular işleniyor. 

 Türk tenisinin referans dergisi olarak kabul edilen Tenis Dünyası'nın bu ayki kapak konusu Mert Ertunga'nın kaleme aldığı 'WTA Turu'nun rekabet(sizlik) problemi'. Ertunga yazısında bir yandan geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla durum analizi yaparken, diğer yandan da Serena Williams'ın dönüşünün organizasyonu nasıl etkileyeceğini irdeliyor. 

15 Ocak'ta start alacak Avustralya Açık bu sayının ağırlıklı konuları arasında. Mehmet Ali Yaman, Avustralya Açık’ta yaşanabilecek olası senaryoları derledi. Şevket Furkan Erbay, ‘tenisi bugünlere getiren rekabetçi endüstriyel gelişimin başlangıcı’ olarak gördüğü 1988’deki Melbourne Park’taki Avustralya Açık’ı yazdı. Erbay bu sayıda ayrıca son yıllarda sıkça kitap raflarında görmeye başladığımız tenisçi otobiyografilerini değerlendiren bir yazı kaleme aldı. Derginin sürekli yazarlarından Onur Akmeriç'in bu konudaki yazısı ise Novak Djokovic ve Andy Murray’nin  2018 beklentileri üzerine. 

Ukrayna’nın açık sözlü tenisçisi Sergiy Stakhovsky, geçtiğimiz yıl yakaladığı çıkışla dikkat çeken Başak Eraydın ve Kültürpark’ın minik yıldızı Bora Bakıcı söyleşileri ilgiyle okunacak cinsten. Türkiye Tenis Federasyonu'nda bir yıldır senyör tenisinin sorumluluğunu üstlenen Ayhan Akgül'le yapılan geniş röportaj da derginin sayfalarında yer buluyor. 

Tenis Dünyası'nda teknik ve taktik konulardaki yazıları büyük ilgi gören ve ünlü isimlerin de antrenörlüğünü üstlenen Dario Novak, bu sayıda 'Teniste Isınma' konusunu ele alıyor. Novak'ın yanısıra Nick Bollettieri, Bekir Emre, Necdet Kestelli ve Cem Tınaz da köşe yazılarıyla bu sayıya katkıda bulundu.

TENİS TAKVİMİ HEDİYELİ
Derginin her yıl Ocak ayında geleneksel olarak dağıttığı 'Tenis Takvimi' de bu yıl Yonex Türkiye Distribütörü Erkom sponsorluğunda okuyucuyla buluşuyor. 

Hâlâ dergiye abone olmayanlar 31 Ocak'a kadar sürecek 'İNDİRİMLİ ABONE KAMPANYASI'ndan yararlanabilir. 

Tenis Dünyası satış noktaları için tıklayınız. http://tenisdunyasi.net/dergi/satis-noktalari

Tenis Dünyası'na abone olmak için tıklayınız.  http://tenisdunyasi.net/dergi/abonelik