NG Sapanca’nın bu yıl sekizincisini düzenlediği geleneksel senyör turnuvası 13 Temmuz Çarşamba günü oynanan final maçlarıyla sona erdi. Organizasyonda dereceye giren oyunculara plaketleri NG Sapanca'da düzenlenen görkemli ödül gecesinde verildi. 

Ev sahipliğini NG Şirketler Grubu Kurucu Başkanı Nafi Güral’ın üstlendiği turnuvanın ödül gecesi otelin muhteşem manzarası eşliğinde düzenlenen kokteyl ile gerçekleşti. Sakarya'nın yanı sıra Kocaeli ve İstanbullu senyörlerin de büyük ilgi gösterdiği organizasyonda 51'i kadın olmak üzere toplam 301 oyuncu sahaya çıktı. 16 kategoride oynanan turnuvada dereceye giren tenisçilere plaketlerini Nafi-Gülsüm Güral çifti ile kızları Hediye Güral takdim etti. 

Tenis sporuna karşı özel ilgisi olduğunu söyleyen NG Şirketler Grubu Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Spor dünyasında olan insanları hayranlıkla seyrediyorum. Bu turnuvayı da baştan sona izledim ve tenisçilerin performanslarını bir kez daha takdir ettim. Sekizinci kez düzenlediğimiz organizasyona ilginin her yıl arttığını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Turnuvamıza katılan tüm tenisçilere teşekkür ediyor, dereceye giren oyuncuları da kutluyorum" diye konuştu. 

Spora ve sporcuya verdiği önem ile bilinen NG Sapanca, sekiz yıldır aralıksız düzenlediği turnuvalarla hem tenis sporunu sevdirmeyi hem de bölge turizmine katkı sağlamayı amaç ediniyor.



Haber-Fotoğraflar: Elif Neslihan Sağır