Sakatlıkla boğuştuğu birkaç yıl hariç 15 yıldır bu mevsimde hep Rafael Nadal konuşuluyor. Toprak kortta kurduğu müthiş dominasyonu kırdığı inanılması güç rekorlarla somutlaştırmak mümkün. Geçtiğimiz yıl Roland Garros’ta ‘ La decima’ diyerek 10. kupayı kaldıran efsane raket bu yıl önce Monte Carlo ardından Barselona’da 11. zaferlerini yakaladı. 

‘Toprak zamanı söz Nadal’ın’ mottosuna uyarak 13 yıldır Türkiye'de tenisin nabzını tutan Tenis Dünyası dergisi  96. sayının kapağını İspanyol oyuncuya ayırdı. Yine her yıl bu dönemde olduğu gibi ülkemizde düzenlenen iki büyük tenis organizasyonu TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve TEB BNP Paribas İstanbul Open’la ilgili özel dosyalar dergide önemli bir yer tutuyor. 2018 TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta 1 numaralı seribaşı olarak mücadele eden ancak sakatlığı nedeniyle turnuvaya erken veda eden Caroline Wozniacki röportajı bunlardan sadece biri. 

Tenis Dünyası'nın sürekli yazarlarından Cem Tınaz, ITF Geçiş Turu’nun a Türk oyuncular ve organizatörler üzerindeki olası etkilerini kaleme aldı. Mert Ertunga ise bu sayıda drop shot’u etkili bir silaha dönüştürmek için yapılması gerekenleri kendine has tarzıyla anlattı. Fed Cup Dünya Grubu yarı finalleri ve Garbine Muguruza’nın Guardian gazetesine verdiği sıra dışı söyleşinin önemli bölümleri de bu sayının dikkat çeken diğer dosyaları.

Manavgat'ta Ali Bey Club kortlarında 34 kulüpten 160 takım ve 834 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Senyörler Şampiyonası'nın çarpıcı fotoğraflar ve ilginç istatistikleri de dergide yer buluyor. Derginin iki duayen yazarı Bekir Emre ve Necdet Kestelli'nin de yazılarıyla katkı verdiği Tenis Dünyası'nın 96. sayısı Haziran ayı sonuna kadar bayilerde kalacak. 

DERGİNİN SATILDIĞI MERKEZLER İÇİN TIKLAYINIZ
www.tenisdunyasi.net/dergi/satis-noktalari

DERGİYE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
www.tenisdunyasi.net/dergi/abonelik