COVID-19 pandemisi nedeniyle bu yıl düzenlenemeyen Charleston'ın kortlarında, aralarında dünya eski 1 numarası Azarenka, düzenlenen son Grand Slam turnuvası olan 2020 Avustralya Açık'ın şampiyonu Kenin ve Sloane Stephens gibi isimlerin de olduğu raketler bir gösteri turnuvasında bir araya geldi.

Bethanie Mattek-Sands, Sofia Kenin, Eugenie Bouchard ve Shelby Rogers gibi raketlerin Barış Takımı'nda, Victoria Azarenka, 2017 Amerika Açık şampiyonu Sloane Stephens, aynı turnuvanın finalisti Madison Keys, 2019 Fransa Açık yarı finalisti Amanda Anisimova ve Kanadalı genç yetenek Leylah Fernandez gibi isimlerin de Nezaket Takımı'nda yer aldığı turnuva 6 gün sürdü.

 İlk iki gün oynanan maçların birer, üçüncü ve dördüncü günlerdeki galibiyetlerin ikişer, ve son iki gündekilerin üçer puan değerinde olduğu Credit One Bank Invitational'da kazanan Mattek-Sands kaptanlığındaki Barış Takımı oldu.

Son gün çiftlerde Sofia Kenin ve Bethanie Mattek-Sands, Madison Keys ve Alison Riske'yi 6-3, 6-2 yenerek aldıkları galibiyetle puan durumunu 20-13'e getirdi ve Barış Takımı'nın kupaya taşıdı.

Barış Takımı'nda Jennifer Brady korta çıktığı bütün maçları kazanarak takımının zaferinde önemli rol oynadı.

Bu yıl düzenlenebilen tek Grand Slam turnuvası Avustralya AÇık'ta şampiyonluğa ulaşan Sofia Kenin, "Sanırım hepimiz maşları ve rekabet ortamını özledik. Birlikte korta çıkınca çok iyi bir iş çıkardık." diye konuştu.