Türk Ekonomi Bankası’nın ana sponsorluğunda Kaya Palazzo Belek tesislerinde bu sene ilki düzenlenen Antalya Open ATP çim kort turnuvası eleme müsabakalarıyla start alıyor. Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon öncesi 24 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Antalya’nın ev sahipliği yaptığı büyük buluşmada dünyaca ünlü yıldız tenisçiler boy gösterecek.
 
Son olarak Fransa Açık’ta yarı final oynama başarısı gösteren dünya 8 numarası Avusturyalı Dominic Thiem’in en yüksek sıralamaya sahip isim olduğu Antalya Open’da 2013 Fransa Açık finalisti İspanyol David Ferrer de mücadele verecek. ATP klasmanında ilk 50’den tam sekiz sporcunun raket sallayacağı Belek’te ana tablo maçları 25 Haziran Pazar günü başlayacak.
 
Antalya Open’da altı Türk sporcu da seyirci karşısına çıkacak. Cem İlkel ve Marsel İlhan’ın ana tabloda, Altuğ Çelikbilek ve Anıl Yüksel’in elemelerde ter dökeceği organizasyonda Tuna Altuna, Altuğ Çelikbilek ve Sarp Ağabigün de çiftler kategorisinde galibiyet peşinde koşacak.
 
Biletlerin Biletix üzerinden temin edilebileceği Antalya Open’da çiftler finali 30 Haziran Cuma, tekler finali ise 1 Temmuz Cumartesi günü oynanacak.