Günün programdaki tek yarı final eşleşmesinde, turnuvanın çiftlerdeki iki numaralı seribaşı ortaklığı Divij Sharan/Marcin Matkowski ile karşılaşan Dominic Inglot/Robert Lindstedt ikilisi, maç tie-break’i neticesinde 6-4 2-6 10-4 ile kazanmayı başardı.

İlk turda Roman Jebavy/Florin Mergea, çeyrek finalde ise dört numaralı seribaşı çift Neal Skupski/Ken Skupski’yi safdışı bırakan Inglot ve Lindstedt, bu sonuçlarla üst üste iki seribaşı çifti mağlup ederek finale ilerledi.

Partneri Dominic Inglot ile birlikte finaldeki rakiplerini bekleyen Robert Lindstedt, 2015 yılında TEB BNP Paribas İstanbul Open’da Jurgen Melzer ile final oynama başarısı göstermiş ve 2017 Antalya Open’da ise Aisam-ul-Haq Kureshi ile mutlu sona ulaşmıştı.

1 NUMARA MCLACHLAN/MONROE YARI FİNALDE

Bir diğer çiftler mücadelesinde, ilk turda Tuna Altuna/Anıl Yüksel ikilisini mağlup etmeyi başaran ve turnuvada 1 numaralı seribaşı olarak mücadele eden Ben McLachlan/Nicholas Monroe çifti ile Denys Molchanov/Franko Skugor tandemi karşı karşıya geldi. Mücadeleden 6-4 6-7 10-8’lik setler sonucunda galip ayrılan McLachlan/Monroe, yarı finalde Cerretani/Nestor ikilisinin rakibi oldu.


www.istopen.net