2006 yılının Kasım ayında yayın hayatına başlayan Tenis Dünyası Dergisi, piyasaya çıkan 90. sayısıyla 11. yılı geride bıraktı. Türk spor basınının en uzun soluklu spor dergilerinden biri olan Tenis Dünyası'nın son sayısında kapağa Maria Sharapova çıktı.

TEB BNP Paribas Stars Series Özel Sayısı olarak yayınlanan son sayıda Onur Akmeriç'in Maria Sharapova ile ilgili geniş bir değerlendirmesi yer alıyor. Şevket Furkan Erbay'ın Maria Sakkari, Ali Katipoğlu'nun Leander Paes ve Doğukan Dilber'in Berfu Cengiz ile yaptığı 'özel' röportajlar da dergide geniş yer buluyor. Üçüncü kez kortlara veda eden Martina Hingis'in 25 yıllık kariyerindeki önemli rakamlar özel bir tasarımla okuyucuya sunuluyor.

Caroline Wozniacki'nin şampiyonluğu ile sonuçlanan Singapur'daki WTA Finalleri'ni İbrahim Said Gönül kaleme aldı. Dergi yayına girerken kaybettiğimiz Fahri İkiler de Şevket Furkan Erbay'ın yazısıyla anılıyor. Bekir Emre, Necdet Kestelli ve Cem Tınaz da yazılarıyla bu sayıya katkıda bulunuyor. 

Cumhuriyet Kızları Tenis Turnuvası, ENBE Cup ve Matrix Optimum Tenis Turnuvası da derginin son sayısında işlenen konular arasında.

Tenis Dünyası satış noktaları için tıklayınız. http://tenisdunyasi.net/dergi/satis-noktalari

Tenis Dünyası'na abone olmak için tıklayınız. http://tenisdunyasi.net/dergi/abonelik