12 yıldır düzenli olarak yayınlanan Türk tenisinin referans dergisi Tenis Dünyası'nın 91. sayısı piyasaya çıktı. 2017'nin son dergisinde ATP Finalleri'nde elde ettiği şampiyonlukla 2017 yılını dünya sıralamasında üçüncü sırada bitiren Grigor Dimitrov kapakta yer aldı. 

ATP Finalleri'nin altı sayfalık değerlendirmesinin yer aldığı son sayıda Fed Cup ve Davis Cup finallerinin yansımaları da bulunuyor. 26 Kasım'da TEB BNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında düzenlenen ve büyük ilgi gören Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay arasındaki gösteri maçı da dergide geniş yer buldu. Ali Katipoğlu'nun Maria Sharapova ile yaptığı özel röportaja dört sayfa ayıran Tenis Dünyası, her ay olduğu gibi Türk ve dünya tenisinde öne çıkan olayları özgün bir tasarımla teniiseverlere sunuyor.

Şevket Furkan Erbay, 'Fransız dedeler' başlıklı yazısında Davis Cup şampiyonu Horozlar'ı yakın gelecekte ATP'de bekleyen tehlikeye dikkat çekiyor. Derginin sürekli yazarlarından Mert Ertunga bu sayıda John McEnroe-Bjorn Borg rekabetinde Amerikalı oyuncunun gerçekleri nasıl saptırmaya çalıştığını örneklerle ortaya koyuyor. Onur Akmeriç ise 'Monica ile Steffi'nin zirvesi' başlıklı yazısında Seles'in bıçaklanmasıyla erken biten rekabetin ilginç yönlerine dikkat çekiyor.

Mayıs ayında Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası'ndan dönerken hayatını kaybeden 81 yaşındaki İsmail Serim'le yapılan son röportajın da yer aldığı Tenis Dünyası'nın 91. sayısına Bekir Emre, Necdet Kestelli, Cem Tınaz, Beytullah Aldemir de yazılarıyla katkı verdi. 

Hâlâ dergiye abone olmayanlar 31 Ocak'a kadar sürecek 'İNDİRİMLİ ABONE KAMPANYASI'ndan yararlanabilir. 

Tenis Dünyası satış noktaları için tıklayınız. http://tenisdunyasi.net/dergi/satis-noktalari

Tenis Dünyası'na abone olmak için tıklayınız.  http://tenisdunyasi.net/dergi/abonelik