Bu yıl ilki düzenlenen ve geniş bir katılıma sahne olan Pro Cup Senior Tenis Turnuvası, hafta sonu oynanan final maçlarıyla sona erdi. Aden Tenis Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı ve oyuncuların 15 tekler, üç de çiftler olmak üzere toplam 18 kategoride yarıştığı turnuvada dereceye girenlere kupaları takdim edilirken yarı finalistlere de madalya verilerek bir ilke imza atıldı.

ÜMİT DAVALA FİNALDE KAYBETTİ
Bir hafta süren ve oyuncuların takdirini toplayan 2016 Pro Cup Senior Tenis Turnuvası’nda raket sallayan isimler arasında eski millî futbolcu Ümit Davala da vardı. 40+ tek erkekler kategorisine çeyrek finalde Tarkan Akas’a yenilerek nokta koyan Davala, 35+ çift erkeklerde ise Ferhat Dinç’le birlikte finale yükseldi fakat Mustafa Gümüşsay–Hüseyin Şahin tandemine boyun eğerek ikincilikle yetindi.

Şampiyonlar ve finalistlere kupa ve ödüllerini Pro Cup Proje Direktörü Alper Özgener, Başhakem Özkan Gürbüz ve Turnuva Koordinatörü Okan Kök takdim etti. Turnuvanın sponsorluğunu ise Fastum Ema Zero, Avis, Esteworld, modasaat.com, Bankpozitif, Doruk Patent, Wilson, Sportomed, raketci.com, Powerade, Tenis Dünyası Dergisi ve Fitfast üstlendi.