Mubadala Dünya Tenis Şampiyonası'nın 11.si 27-28-29 Aralık tarihleri arasında Abu Dabi’de gerçekleşecek!

S Sport Plus turnuvayı canlı izleme şansını sizlere sunuyor!


Turnuvada dünyaca ünlü yıldızların müsabakalarını izleyeceksiniz. Hop oturup hop kalkmaya, Nadal, Djokovic, Williams kardeşler ile hazırlanın!

Haydi turnuvada kimler var detaylı inceleyelim;

1. Gün; Saat 15.00’de: Kevin Anderson ve Hyeon Chung ile Zayed Sport City Abu Dabi Uluslararası Tenis Merkezinde karşılaşacak. Ardından 17.00’de Karen Khachanov'a karşı Dominic Thiem unvan savunmasında olacak. Saatler 19.00 olduğunda Wiliams kardeşler birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak. Mubadala Dünya Tenis şampiyonası canlı izle seçeneği ile maçları Abu Dabi’den evinize kadar getiriyor.

2. Gün; Saat 14.00’de 5 ve 6. Playoff oynanacak. Saat 16.00’da 1. Semi Final var, Rafeal Nadal kiminle eşleşecek hep beraber göreceğiz. Saatler 18.00’i gösterdiğinde Novak Djakovic yarı finalde ilk günün
ikinci maçının kazanıyla oynayacak.

3. Gün; Saat 14.00’de 3. 4. Playoff maçı oynanacak. Ardından Şampiyon belli olacak! Saat 18.00’da turnuvanın birinci ve ikincisi karşılaşacak!

Siz de 3 gün boyunca tenise bizimle birlikte doyacaksınız. Tenis turnuvası online izleme fırsatı sadece S Sport Plus’ta!

Kısaca kimler var göz atalım!

Erkekler: Novak Cokoviç, Rafael Nadal, Kevin Anderson, Dominic Thiem, Hyeon Chung, Karen Khachanov
Kadınlar: Venus Williams, Serena Wiliams

Oyuncular ne düşünüyor bir de onlardan duyalım;

Mubadala World Tennis Championship için tüm oyuncular çok heyecanlı.

Wiliams kardeşlerden biri olan Venus orta doğuya dönmenin müthiş bir his verdiğini söylemiş. 7 kez büyük şampiyonluğu olan Venus ablasıyla oynayacağını sonradan öğrendi. Kiminle karşılaşacağı konusunda hiç tedirgin değildi ama gösteri de olsa ablasıyla karşılaşmak ona büyük bir hırs vermiş olmalı. Siz de Wiliams kardeşler tenis turnuvası izlemek için üye S Sport Plus’a üye olmayı unutmayın!
Güney Afrikalı Anderson, Güney Kore Avustralya Açık yarı finalisti Hyeon Chung ile oynayacağını çekiliş sonucunda öğrendi. İkilinin neler yapacağı merak konusu ve finale hangisi kalacak kimse tahmin edemiyor. Anderson eşleşmeden mutlu olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl MWTC'de ilk kez sahneye çıkan ve aynı zamanda Mayıs'taki Fransız Açık'ta ilk grand slam finaline çıkan Thiem, yarı finalde bir yer almak için yetenekleri Karen Khachanov’a karşı sergileyecek.
  
32 yaşındaki Nadal, daha önce 2010, 2011 ve 2016 yılının Ocak ve Aralık aylarında düzenlenen turnuvaları kazanmıştı ve şu an beşinci MWTC ünvanını kazanmaya çalışacak. İspanyol tenisçi, Abu Dabi’nim en sevdiğim yerlerden biri olduğunu Mubadala Dünya Tenis Şampiyonası'ndaki kalabalığın iklimi, atmosferi ve coşkusu, yeni sezona mükemmel bir başlangıç sağlayacağının kanıtı olduğunu söyledi.

Son derece rekabetçi maçlarda oynamayı seven her büyük tenisçiyi bir araya getiren Mubadala Tenis Turnuvası izleyerek tenise olan bağlılığınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.

S Sport Plus Dünya Yıldızlarını Bilgisayarınıza Getiriyor!

S Sport Plus’a üye olun çok sayıdaki popüler spor maçlarını keyifle izleyin! Üstelik html bağlantısı ile televizyonunuza bilgisayarınızı bağlayabilir ve geniş ekranda maçları takip edebilirsiniz.

Nerede olursanız olun bizimle maç keyfine doyun!

Mobil uygulaması spor keyfinizi yanınızda taşıyabilmeniz için geliştirildi. İstediğin her yerden S Sport Plus’a ulaşabilirsiniz.

Haydi 27, 28, 29 Aralık’ta Dünya Tenis Şampiyonası’na sen de katıl! Siz Abu Dabi’ye gidemiyorsanız, canlı tenis izlemeyi eşsiz hale S Spor Plus’la getirebilirsiniz…