Pro Tenis tarafından bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Nazmi Bari Pro Cup Senyör Tenis Turnuvası 28 Ağustos Pazar günü oynanan final maçlarıyla sona erdi. Kadıköy Aden Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ve tenisseverlerin yoğun katılımına sahne olan turnuvada oyuncular 19 farklı kategoride ter döktü. Turnuvaya Avis başta olmak üzere Borojet, Banat, Esteworld, Wilson, Sporty’s, Sportomed, Fastum, L’occitane, sportifhayat.com, Pınar, Sunrise, modasaat.com, Fitfast, Dorukpatent, Türk Kalp Vakfı ve Tenis Dünyası Dergisi katkıda bulundu.

Turnuvada 25+ tek bayanlar kategorisinde raket sallayan Tara Timurcan, Beyza Tırpan’ı 6-0, 6-0’lık setlerle mağlup ettiği final maçının ardından turnuvanın en flaş galibiyetlerinden birini elde ederek mutlu sona ulaştı. 50+ tek erkeklerde mücadele eden Şenel Ergün de turnuvanın başından bu yana rakiplerini farklı skorlarla yenerek finale yükseldi. Finaldeki rakibi Bahadır Gezici’yi de 6-1, 6-1’le geçen Ergün, kendi yaş kategorisinde şampiyonluk ipini göğüsledi.

“TAŞI TOPRAĞI BABAM”
Aden Tenis Kulübü’ndeki organizasyonda dereceye giren oyuncular, kupa ve ödüllerini merhum Nazmi Bari’nin kızı Fatoş Bari, turnuva proje direktörü Alper Özgener, turnuva başhakemi Alaattin Atabay ve Avis Marka İş Birlikleri Yönetim Sorumlusu Elçin Yücel’in elinden aldı.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Fatoş Bari, “28 yıl önce babam bu kulübü kurdu. Taşında toprağında emeği var. O nedenle Aden Tenis Kulübü’nün yeri benim için çok ayrıdır” dedi.