Tenis dünyası, son bir ayda birbirinin peşi sıra gelen evlilik haberlerini konuşuyor. İtalyan tenisçiler Fabio Fognini ve Flavia Pennetta'nın 11 Haziran tarihinde gerçekleştirdikleri düğün törenin ardından önce Dominika Cibulkova, ardından da Ana Ivanovic ve Taylor Fritz dünya evine girdi.

2014 yılında başlayan birlikteliklerinin ardından bu yıl İtalya'da evlilik akdi imzalayan Fognini ve Pennetta, düğün törenlerini bir ay evvel Pennetta'nın memleketi Ostuni'de düzenledi. İkilinin düğününe çiftin meslektaşları Gisela Dulko, Sara Errani, Francesca Schiavone ve Roberta Vinci de katıldı.


İtalyan raketlerin düğününden yaklaşık bir ay sonra da WTA Turu'nun bir başka güzel yıldızı Dominika Cibulkova gelinlik giydi. 2010 yılından bu yana birlikte olduğu Miso Navara ile geçtiğimiz cumartesi günü hayatını birleştiren Slovak güzel, seçtiği transparan kıyafetle yine tüm bakışları üzerinde topladı.


Spor dünyasının en gözde çifti olan Ana Ivanovic ve Bastian Schweinsteiger'in düğünü ise dün Venedik'te gerçekleşti. Ivanovic ve Schweinsteiger'e bu mutlu günlerinde eşlik eden isimler arasında Alman milli takımının teknik direktörü Joachim Löw, Bayern Münih'in başkanı Uli Hoeness ve Thomas Muller'in yanı sıra ünlü tenisçiler Angelique Kerber ve Andy Murray de vardı.


Bekarlığa veda eden bir diğer raket de 18 yaşındaki Taylor Fritz oldu. Kendisi gibi tenisçi olan kız arkadaşı Raquel Pedraza'yla dün evlenen Fritz, evlilik teklifini ise son Roland Garros sırasında Paris'in simgesi olan Eyfel Kulesi'nin önünde yapmıştı.


Yunus Dilber