
Antalya'daki ITF mücadelesinde Hülya Esen ve Seda Arantekin ikilisi çiftlerde yarı finale çıktı. 10 bin dolar toplam ödüllü turnuvanın çiftler ana tablosunda birlikte raket sallayan Esen/Arantekin, zorlu çeyrek final maçında 2 numaralı seribaşı Çinli Ran Tian ve Çaozuan Yang'ı 6-2, 4-6 ve 10/8'lik setlerle devirdi. İlk turda Japon rakiplerini de maç tie-break sonunda geçen Hülya ve Seda, adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Türk tenisçileri, Japon Yumi Miyazaki ve Mari Tanaka ikilisi bekliyor.
17 yaşındaki Seda Arantekin, ITF'te büyükler seviyesinde üçüncü kez çiftler yarı finali görürken, WTA çiftler sıralamasında 508 numarada bulunan Hülya Esen de 2012'deki beşinci turnuvasında üçüncü çiftler yarı finalini buldu.
Kaya Belek'teki 10 binlik mücadelesinin tekler ana tablosunda Esen Kökçe, Gizem Altay, Fatmanur Atılgan ve Hülya Esen ilk turda elenmişti.