Üç numaralı seribaşı Hollandalı ortaklık Sander Arends/Matwe Middelkoop ve Santiago Gonzalez/Marcelo Demoliner ikilisini karşı karşıya getiren Turkish Airlines Antalya Open çiftler finali, kazananı decider'ın belirlediği keyifli bir mücadeleye sahne oldu.

Hafta boyunca sırasıyla Basic/Lajovic, Albot/Pella ve Mirnyi/Oswald gibi güçlü rakiplerini saf dışı bırakan Hollandalı tandem Sander Arends/Matwe Middelkoop, Santiago Gonzalez/Marcelo Demoliner karşısında üç sette kaybetti.

Turnuvada seribaşı olmadan mücadele eden Gonzalez/Demoliner ikilisi, 7-5 6-7 10/8'lük setlerle 1 saat 35 dakikada şampiyonluğa uzanırken, aynı zamanda ortaklıklarının ilk kupasını kazandılar.

Antalya'dan önce birbirleriyle dört kez ortaklık kuran ikili, bu maçların hiçbirinden şampiyonlukla ayrılamazken, 2017'de farklı partnerlerle oynadıkları toplam yedi çiftler finalinden de yenik ayrılmışlardı.

Çiftlerde mutlu sona ulaşmayı başaran Gonzalez ve Demoliner'e ödüllerini ise Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve Kaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya takdim etti.