Ulusal senyör turnuvaları arasında seçkin bir yere sahip olan Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup, 26 Mayıs'ta oynanacak maçlar ile başlıyor. Tenis Eskrim Dağcılık Spor Klubü’nde gerçekleşecek olan organizasyona tenise gönül veren tanınmış işadamları ve sanat camiasının ünlü isimleri katılacak.

Bu yıl yedincisi düzenlenecek turnuvada tenisçiler, tek erkekler, çift erkekler, tek kadınlar, çift kadınlar, karışık çiftler, yeni başlayan erkekler ve yeni başlayan kadınlar olmak üzere yedi farklı kategoride rekabet edecek. İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın (İZEV) da stant açacağı turnuvada final heyecanı 4 Haziran tarihinde yaşanacak. Finallerin ardından yapılacak ödül töreninde, vakfın bando takımı da bir konser verecek.

Ömer Aras: “Desteğimiz devam edecek”
Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup ile tenis sporunun gelişimine destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, “Yedinci kez düzenlenen ve Finansbank Private Banking olarak desteklediğimiz İstanbul Seniors Cup’ın ulusal turnuvalar arasında seçkin bir yere geldiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Kişisel ve fiziki gelişimde pozitif etkiye sahip olan tenis sporunu daha geniş kitlelere ulaştırmak için spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.