18-27 Ağustos tarihleri arasında Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü (TED) kortlarında gerçekleşen Derindere Fehmi Kızıl Senyör Tenis Turnuvası senyör camiasının önde gelen isimlerini bir kez daha buluşturdu. Tenisçilerin 18 farklı kategoride boy gösterdiği turnuvanın ödül töreni, 27 Ağustos Cumartesi günü oynanan final maçlarının ardından TED Spor Kulübü'nde düzenlenen mini bir kokteyl ile gerçekleşti. Ana sponsorluğunu Derindere'nin üstlendiği turnuvaya Water Net, Cavid Meclisi Spor Sakatlıkları Kliniği, Bioderma, Pakmaya ve Sonax da katkıda bulundu.

HIRVATİSTAN ÖNCESİ MORAL DEPOLADI
Katıldığı turnuvalardan dereceyle ayrılmayı gelenek haline getiren tenis camiasının paşası Nejat Müldür, Derindere Fehmi Kızıl Senyör Tenis Turnuvası'ndan da eli boş dönmedi. +65 yaş tek erkekler kategorisinde mücadele eden Müldür, final maçında rakibi Nedim Akkohen'i mağlup ederek 6-2, 6-3'lük setlerle şampiyonluğa ulaştı. 12-17 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'ın Umag kentinin ev sahipliği yapacağı ITF Süper Senyörler Dünya Şampiyonası öncesi elde ettiği bu zaferin kendisine moral verdiğini belirten Müldür, "Dünya Şampiyonası'nda çok tecrübeli tenisçiler yer alıyor. Ben de bu turnuva için sıkı bir hazırlık sürecinden geçiyorum. Bu moralle Hırvatistan'dan da başarıyla döneceğime inanıyorum" dedi.


Turnuvada dereceye giren isimler, kupa ve ödüllerini Derindere Kurumsal İletişim Uzmanı Nihan Yalçın, Derindere Satış Yetkilisi Arzu Özkılıç, Water Net Su Hizmetleri Satış Müdürü Alp Tunay Soya, TED Senyör Kaptanı Hasan Kara, Cavit Meclisi Spor Sakatlıkları Kliniği sahibi Cavit Meclisi, iş adamı Şakir Yılmaztürk, TED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Kratzer ve turnuvaya adını veren rahmetli Fehmi Kızıl'ın oğlu Atıf Kızıl'ın elinden aldı.