Levent Tenis Kulübü Derneği tarafından tenise yıllarca hizmet etmiş isimleri anmak, yaşatmak ve onlara teşekkür etmek adına düzenlenen turnuvalardan bir tanesi daha geride kaldı. 29 Eylül–9 Ekim tarihleri arasında LTKD kortlarında gerçekleşen Levent Open Bahar Kupası, bu kez de kulübün 37 yıllık üyesi olan tenise gönül vermiş kıdemli isimlerden Prof. Dr. Sâman Belgerden adına oynandı. 405 sporcunun 23 kategoride raket salladığı organizasyona Marsu, Hünnap Han Hotel, Antonina Turizm, Iana Beauty Lounge, Arbella Makarna, Eczacıbaşı - Selin Kolonyaları, raketci.com, Fitside Personel Training, Nacar Saat ve Dük Kravatları destek verdi.

PAŞA YİNE ŞAMPİYON
11 gün süren ve hem toprak hem de sert olmak üzere iki farklı zeminde oynanan Levent Open Bahar Kupası'nda ter akıtan oyuncular arasında tenisin paşası Nejat Müldür de yer aldı. Müldür, 65+ tek erkeklerde çeyrek finali bay geçerken yarı finaldeki rakibi Bülent Altunbaşı 6-0, 6-0’la mağlup ederek finale çıktı. Finalde ise yine camianın önemli raketlerinden Nedim Akkohen ile karşı karşıya gelen Nejat Müldür, rakibini 1-6, 6-2, 10-3’lük setlerle devirerek kazandığı kupalara bir yenisini daha ekledi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Levent Open Bahar Kupası ödül töreni ise 10 Ekim Pazartesi akşamı oynanan final maçlarının ardından LTKD’nin bahçesinde düzenlenen mini bir kokteyl ile gerçekleşti. Turnuvanın ilk ödülünü organizasyona ismi verilen yılların tenisçisi Prof. Dr. Sâman Belgerden, Levent Tenis Kulübü Başkanı Şeref Keçeli’nin elinden aldı. Ödül merasimi öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belgerden, “ Tenis oynamanın hayatım boyunca aldığım en doğru kararlardan bir tanesi olduğuna hep inandım. Turnuvada ismimle yer almak ve hatırlanmak beni oldukça duygulandırdı. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Turnuvada dereceye giren tenisçiler kupa ve ödüllerini LTKD Başkanı Şeref Keçeli, Prof Dr. Sâman Belgerden, LTKD Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Özden, Sedat Engin, Hayri Modanlı, turnuva sponsorlarından Antonina Turizm Genel Koordinatörü Sibel Tuna ve Iana Beauty Lounge Yöneticisi Dilek Keser’in elinden aldı. Kupa ve ödül takdiminden sonra gerçekleşen hediye çekilişinde ise iki kişi Çanakkale/Adatepe Hünnap Han Hotel’den iki gece konaklama, bir çift Antonina Turizm’den üç gün iki gece Kapadokya turu, bir kişi Iana Güzellik Merkezi’nden iki seans peeling ile masaj, beş kişi Nacar Saat’ten kronometre, dört kişi Fitside’dan üç seanslık ‘Personel Training’ hizmeti ve bir kişi de raketci.com’dan raket çantası kazandı.


Haber: Elif Neslihan Sağır
Fotoğraf : Evrim Aydın