tenisdunyasi.net: Ana Sayfa
> SON SAYI
Tenis Dünyası Dergisi Son Sayısı
> ANKET
Federer yeniden 1 numara olur mu?

> ARAMA
ATP Turu | 12 Ocak 2012, 16:24 - Güncelleme: 12 Ocak 2012, 20:23

Auckland'da yağmur engeli

Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde sürmekte olan ATP Heineken Open'da etkili olan yağmur nedeniyle tekler ve çiftlerde çeyrek final eşleşmelerinin yarısı yapılamadı. Alman Philipp Kohlschreiber, dünya 10 numarası Nicolas Almagro'yu iki sette üzdü.

Auckland

Akşam seansında oynanacak dört maçın ertelendiği turnuvanın sabah seansındaki maçlar zaman zaman yağmur arası verilmesine rağmen tamamlanabildi.


Turnuvanın 2 numaralı seribaşı İspanyol Nicolas Almagro ile 8 numaralı seribaşı Alman Philipp Kohlschreiber'i karşı karşıya getiren mücadelede gülen taraf 7-6 (7/5) ve 6-4'lük setlerle Alman raket oldu. Kohlschreiber yarı finalde Belçikalı Olivier Rochus ile karşılaşacak.


Tablonun üst kısmında yer alan 2011 ve 2007 yılı şampiyonu David Ferrer ile Kolombiyalı Alejandro Falla arasındaki karşılaşma yarına ertelendi. İki İspanyol'un düellosuna sahne olan diğer bir çeyrek final eşleşmesinde ise turnuvanın üç numaralı seribaşı Fernando Verdasco ile Guillermo Garcia-Lopez kozlarını paylaşıyor. Auckland'da beraber katıldıkları çiftler kategorisinde de yollarına devam eden ikilinin tekler maçı Verdasco ilk sette 3-1 ilerideyken bastıran yağmur sebebiyle yarına sarktı.

tenisdunyasi.net
Email
Yorum Ekle
Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılmamış.
DİĞER HABERLER
Tenis Dünyası Dergisi ©2012
İletişim · Mobil versiyon
ATP TURU · WTA TURU · GRAND SLAMS · TÜRKİYE · MAGAZİN · YAZARLAR · DERGİ twitterfacebookrss