Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK), Ali Refah Keskin bir kez daha başkanlığa getirildi. Yeni dönemde Türk tenisini geliştirmeye yönelik yatırımlar sunacaklarını bildiren Keskin, teniste ilke imza atarak Adana’yı uluslararası düzeyde tanıtıp, teniste cazibe merkezi haline getirecek bir projeyi daha yeni dönemde kazandıracaklarını müjdeledi.

ATDSK’nın olağan genel kurul toplantısı, kulüp tesislerinde yapıldı. Ayhan Sagay’ın divan başkanlığındaki genel kurulda, yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından yönetim kurulu seçimi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçim sonunda tüm üyelerin oylarını alan Ali Refah Keskin bir kez daha başkanlığa getirildi. Eski Yönetim Kurulu’nda yer alan Tuna Girtine Işık, Can İstif, Sermet Soylu, Necati Erdem, Yusuf Boğa, Abdullah Özdiler, Kemal Coşkun ve Mustafa Özkan Çetin de yeni dönemde de seçildiler. Denetim Kurulu’na Veysel Tuncil, Mustafa Gökçen, Orçun Utlu getirilirken, Onur Kurulu da İlker Güner, Ali Baş, Kadir Ateşok, Hilal Aksöz, Ömer Faruk Sakarya’dan oluştu.

ULUSAL EĞİTİM MERKEZİ
Seçimin tamamlanmasının ardından üyelere gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, kulübün ilk başkanlığa getirildiği 2016 yılından bu yana Türk Tenisi adına yaklaşık 4 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini, üyelere ekonomik yük getirmeden, sponsorların desteğiyle bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Sponsorlara destekleri için teşekkür eden Başkan Keskin, yeni dönemde yatırımları sürdüreceklerini kaydetti. Teniste yine ilke imza atarak Adana’yı uluslararası düzeyde tanıtıp, teniste cazibe merkezi haline getirecek projeyi hayata geçireceklerini müjdeleyen Keskin, “Türkiye’nin ilk uluslararası tenis akademisini Adana’mıza kazandırdık. Bir yılda beş oyuncumuz birden milli takıma girerek büyük başarı elde ettik. Yine uluslararası bir projeyi daha hayata geçirecek, Avrupa ülkelerinde sıralamada ilk sekizde yer alan şampiyon tenisçilerin Adana’da kamp kurup, antrenmanlar yapacağı, kentimizi uluslararası tenis merkezine dönüştürecek Ulusal Eğitim Merkezi’ni (National Traning Center) kurmak için çalışacağız” dedi.