Çim zeminde düzenlenen Antalya Open ATP turnuvasında ilk şampiyonluk kupası sahibini buldu. İsveçli Robert Lindstedt ve Pakistanlı Aisam-Ul-Haq Qureshi, finalde Avusturyalı Oliver Marach/Hırvat Mate Pavic ekibi karşısında 7-5, 4-1 öndeyken rakiplerinin maçı bırakmasıyla zirveye çıktı.
 
Güçlü servislerin izlendiği birinci setin son oyununda break yaparak 7-5’e ulaşan 1 numaralı seribaşları Lindstedt/Qureshi, ikinci sette kısa sürede 4-1 öne fırladı. Marach’ın bu noktada sakatlığı nedeniyle maça devam edemeyeceğini bildirmesi neticesinde şampiyonluk Lindstedt ile Qureshi’nin oldu.

 
Ortaklıklarının ilk zaferini kutlayan tecrübeli tandem Lindstedt/Qureshi ile Antalya’dan ikincilikle ayrılan Marach/Pavic’e ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Kaya Holding CEO’su Sami Türkay ve Türk Ekonomi Bankası Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol takdim etti.
 
SIRA TEKLER FİNALİNDE
Türk Ekonomi Bankası’nın ana sponsorluğunda Kaya Palazzo Belek kortlarında bu sene ilki gerçekleştirilen Antalya Open’da yarın (1 Temmuz Cumartesi) tekler finalinin heyecanı yaşanacak. Japon Yuichi Sugita ile Fransız Adrian Mannarino arasındaki şampiyonluk maçı saat 17.30’da başlayacak.