Marmaris'te ilk kez düzenlenen 10 bin dolar toplam ödüllü ITF Turnuvası'nda iki Türk oyuncu yarı finale çıktı. Marmaris Tenis Akademisi'nde düzenlenen organizasyonda turnuvanın 2 nolu seribaşı Cem İlkel ile 3 nolu seribaşı Anıl Yüksel çeyrek final maçlarını kazanarak son dörde kaldı. 

Arjantinli Franco Agamemone'yi ilk setinde zorlandığı maçta 7-5, 6-2'lik setlerle yenen Cem İlkel, yarı finalde Fransız Hugo Voljaques'in rakibi oldu. Anıl Yüksel de büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Brezilyalı Fabiano De Paula'ya 6-4 ve 7-6 (5) üstünlük sağladı. Yüksel finale yükselebilmek için dünya sıralamasında 343. sırada bulunan İtalyan Riccardo Bellotti ile karşılaşacak. Bellotti, çeyrek finalde milli tenisçi Altuğ Çelikbilek'i 7-5 ve 6-3'lük setlerle yenmeyi başardı. 


BARBEKÜ PARTİSİ

Marmaris Open'ın çarşamba akşamı gecesi gerçekleşen 'Oyuncular Gecesi' barbekü partisi şeklinde organize edildi. Migros Bölge Müdürü Devrim Celayir'in katkılarıyla organize edilen gecede mangalın sorumluluğunu Muhammed Haylaz üstlendi. Oyuncu arkadaşlarını elleriyle besleyen Haylaz, lezzetli ızgaraları nedeniyle arkadaşlarından büyük övgü aldı.