Podyum Tenis Kulübü tesislerinde, Türkiye Tenis Federasyonu desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, genç tenisçilerin mücadele ettiği dört kategoride de kulübümüz sporcuları kupaya uzanmayı başardı.

Bursalı tenisseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuva sonunda, sporcularımız Alanur Heper ve Erkut Aydın tekler kategorilerinde şampiyon olurken, Alanur Heper/Ayşe Begüm çift kızlar ve Erkut Aydın/Ege Özkan çift erkeklerde mutlu sona ulaştı.

Turnuvanın ardından kupa töreninde konuşan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Podyum Tenis Kulübü Baş Antrenörü Hasan Ataç, “Sporcularımıza, tüm hakem arkadaşlarımıza, bizi izlemeye gelen tüm seyircilerimize, kulüp üyelerine, bize her türlü desteği veren ve tüm çalışmalarımız için yanımızda olan tenisseverlere minnettarız. Podyum Tenis Kulübü olarak böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu, turnuvada sporcularımızın başarılı dereceleri ile taçlandırdık. Organizasyon sonunda dört kategoride de kulübümüzde eğitim alan sporcularımızın dereceye girmesinin haklı gurur ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Lütfen çocuklarımızı spora yönlendirmeye devam edelim. Başta anne ve babaları kortlara davet ediyoruz. Eğer onlar sporla içli dışlı olursa, çocuklar da spora yönlenecektir” dedi.
  
Açıklamalarında bu gibi değerli organizasyonların, şehrin tanıtımına ve ekonomisine de katkı sağladığını belirten Ataç, ''Şehir dışından gelen sporcu, veli ve antrenörlerin konaklama, yeme-içme, ulaşım ve eğlence gibi sektörlerde şehrin ekonomisine de katkı sağladığını atlamamak gerekiyor. Böylece şehre hem ekonomik girdi sağlanıyor hem de iç turizmde yeni ziyaretçiler kazanılıyor'' şeklinde konuştu.

Turnuvanın sona ermesiyle kategorilere göre dereceye giren sporcularımızın tam listesi ise şu şekilde:

Tek Kızlar
Şampiyon: Alanur Heper (Podyum Tenis Kulübü)
Finalist: Ayşe Begüm Türkmen (Podyum Tenis Kulübü)

Çift Kızlar
Şampiyon: Alanur Heper/Ayşe Begüm Türkmen (Podyum Tenis Kulübü)
Finalist: Nisan Tek/İrem Demir(Ankara Tenis Klinik - BBSK)

Tek Erkekler

Şampiyon: Erkut Aydın (Podyum Tenis Kulübü)
Finalist: Melih Anavatan (Spor Town)

Çift Erkekler
Şampiyon: Erkut Aydın/Ege Özkan (Podyum Tenis Kulübü-ferdi)
Finalist: Melih Anavatan/Burak Kuranoğlu (Spor Town)